szerda, április 30, 2008

Nagy kő zuhant...

Éppen túl vagyunk a minden hónap végén esedékes orvosi/védőnői viziten, és igenigenigen, nagy kő zuhant, és segítettetek, hogy a kő is, meg e nap is szép legyen, és bebizonyítottátok, hogy fölösleges (kő)táblákkal, láncokkal, bezzegmarcikkal foglalkozni...és...és...és:)...a lényeg, hogy minden 'kevesetesznek' aggodalmam ellenére testben is viszonylag szépen gyarapodtatok egy hónap alatt! Tamás 7100 gr és 71 cm, Levente termetre még mindig sudárabb, hiszen csak 6910 gr, de 71 és fél centiméter! Ahogy megpillantotta őket a doki bácsi, mondta, hogy itt semmi tennivaló, mehetnek is, mert azt tanulták anno, hogy mosolygós kisbaba egészséges:).....ti meg egyenesen nevetgéltetek! Summa summarum, szakértők szerint is: gyönyörű, eleven babák vagytok, érzékeny, de most újra szép bőrben. (Ha valaki idetalál Fumago keresőszóval, annak üzenem, hogy nekünk bevált a kence, sokat javított kisfiaink hiperérzékeny, atópiás dermatitisszel is meggyanúsított bőrén!) Tamás talán mozgásilag picit siet, az se lenne baj, ha még nem foglalkoztatná ennyire a felemelkedés. Levente sem akart lemaradni a szereplésben, ő egy változatos monológgal lepte meg kis közönségét....tehát továbbra is mintha ő lenne a nagy(obb)dumás. Magunknak azt azért még lejegyzem, hogy Levente is mászik / felkapaszkodik, ha sikerül eléggé motiválni (pl. hogy megkaparintsa a D vitaminos üveget), Tamás is csakmondjamondja, ha olyan kedve van. Végülis egyformák...:)

2 megjegyzés:

márta írta...

Képzeld, a lányaim azt játsszák, hogy Sára az anyuka, a két kicsi pedig :) Tamás és Levente. Ikrek. Fogalmam nincs, hogyan találták ki ezt a játékot! :))

airámanna írta...

Ezt elmesélem a fiúcskáknak is!:)))) Ha Enikő lenne az anyuka, a két nagyobbnak nem is kellene nagyon rájátszani az ikerségre! Akkor lepődnénk igazán meg, ha a fiaim egyszer majd azt játszanák, hogy ők tulajdonképpen három lánytestvér, pl. Sára, Anna, Enikő...:)