hétfő, szeptember 24, 2007

Ötödik "születés-nap"...

...igen, így külön/kötőjellel, merthogy ma van a születésetek ötödik napja - egyébként most e kapcsán okosodok meg és teszem fel magamnak a nyelvtani kérdést, hogy vajon mikor az ember fia a születésének évfordulóját ünnepli (ami évente egy van, ugye), akkor miért is születésnap-nak hívják azt... Nah majd ezt megbeszéljük egyszer együtt is, merthogy amatőr magyar nyelvművelők lesztek (kereszt- és édesanyai ártalom), plusz nektek is lesz ilyen ünnepnap, ezután minden egyes szeptemberben - majd kidolgozunk valami stratégiát arra is, hogy ne zavarjon túlságosan amiért nincs mindegyikőtöknek különbejáratú.

Egyébként a helyzet most épp az, hogy... hát tudom hogy kétszeresen is nem illik ezzel viccelődni (először mert ti még ártatlan kisbabókok vagytok a kétértelmű szójátékokhoz, másodszor mert éhezni nagyon nemjó dolog), de tudom hogy majd egyszer értékelni fogjátok - szóval: szopás fronton egyelőre szopás van. :)
Ti állítólag nagyon szorgoskodnátok (mert kis csodák vagytok, amint tudjuk), de Aninak még nincs teje, illetve most már talán valami tejkezdeménye alakul; minden esetre emiatt aztán mesterséges bébikaját kaptok, ami ki van találva ugyan hogy tápláló legyen és talán finom is, na de mégsem ugyanolyan mint a mell-termelte természetes cucc.
Minden esetre ne adjátok fel, igyekezzetek csak kitartóan, fog ez menni!

Az apátok küldött egy csomó fotót arról ahogy Ani ágyán lazultok (mert, egyébként nagyonis helyesen, az agresszív kismama szerepet felöltve, beszerzett titeket a szobájába a gonoszul kávézgató nővérkék karmai közül) - egyet gyorsan fel is teszek ide, büszkén arra, hogy igenis tudom hogy melyik bab ki. Ez egyelőre többnyire annak köszönhető, hogy Levente bal arcán van néhány, valószínűleg a születés-kaland közben beszerzett, kis pöttyöcske; szóval Tamás, te a kék galléros ásítozós vagy, és jelezném hogy csak optikai illuzió hogy kisebb lennél. Hogy mi lesz majd, mikor eltűnik ez az egyetlen megkülönböztető jel is, nem tudom... valószínűleg színes filctoll... :)

Nincsenek megjegyzések: