hétfő, március 02, 2009

Pocsolya kettő

Aggodalmaskodó zsörtölődés helyett (Levente megint betegecske) inkább csak mozgókép.

4 megjegyzés:

Estsanatlehi írta...

Hangom ugyan nincs (munkahelyi Net hátrányai), de a vigyorgó pofázmányt és a dupla mintavételt elnézve így is bátran kijelentem: egyértelmű, hogy felelőtlen anya vagy, és kemény gyerekkora van nálatokfelé minden aranyhajúnak. Vagy örömnézni szabadsága és egésszéges immunrendszere; még az is lehet... :)

airámanna írta...

Ha lenne hangod, akkor hallanád, hogy keményen és katonásan megtiltom neki, hogy NE, de ő mégis. Apropó, felelőtlen-anyaság-felhős-szabadság...ha látnád, mikor kis Ta Ogré megmártózik a mocsárban :-P!!! Készülünk BesidetheWoodstockra na

Estsanatlehi írta...

Nah, mostmár hangom is van, így valóban más elbírálás alá esik az eset egyik fele: zsarnok anya. (A másik fél, miszerint kemény gyerekkor, stimmel - szóval gyámhivatal figyelmére érdemes ez így is, úgy is.)
Aranyhajúaknak meg hasonló határozott tiltásokat az élettől is, az elkövetkező évtizedekben mondjuk, mert a korlát az korlát kéhemszépen, az ember... khmmm... ogre ismerje csak meg a sajátjait is, a világét is, ahogy illik. :)

a. írta...

Szia!

Mint ikres bloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani az ikrek.miner.hu oldalt, ahol az ikergyerekek, ikres szülők blogjait jelenítjük meg egy helyen. Úgy gondoljuk, rengeteg értékes információ van a blogokban, s jó volna ezeket egy helyen látni - ikres témában is.

Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki egy Miner mellékletbe.

Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, kérlek írj az info kukac miner pont hu ímél-címre!

Üdvözlettel:
Miner.hu