csütörtök, március 05, 2009

Ő volt az!!!

Lassan kinövik a little monster, little doser igencsak találó, nem túl burkolt üzenetekkel ellátott ruhaneműiket. Felnőttek egy-egy nagyobb méretre, de csak semmi eufemizálás...jöhet extreme monster, extreme doser feliratos is. Na meg az elcsípett, előbb részletezett párbeszéd, illetve egy mai jelenet* után beszerezhetünk He did it! pólókat is. (*Rajtakaptam ma őket, amint a letépdesett tapétacsíkokból csinos kis galacsinokat formáztak / játszottak velük elmélyülten. Egy haragos, tomboló isten(nő) hangján szóltam rájuk, hogy 'Mégis kinek az ötlete volt letépni a tapétát a falról???!!! Ki volt az???' Tamás csípőből lendült, és úgy mutogatott Leventére...) Nagy erőfeszítések árán sem sikerült továbbra is haragos, tomboló, számonkérő isten(nő)nek maradni.

2 megjegyzés:

Estsanatlehi írta...

Akkor most azügyben is fellélegezhetsz, hogy nem (csak)ikrektudatuk van, hanem igazi éntudatuk. Pedig valld, be, titokban kicsit reménykedtél benne, hogy beavatást nyersz ebbe a furaságba is, meg a kriptofáziába meg kitudjamégmibe - erre tessék, tiszta normális kisfiaid vannak... :D Váljék egészségükre amúgy! :)

airámanna írta...

Na jó...bevallom: titkon és nagyban abban bízom, hogy tiszta normális és egészséges kisfiaim vannak és lesznek, míg a világ világ:).