vasárnap, július 27, 2008

Névnapi tenger Annának

Végre sikerült idevarázsolni a fotókat, amiket Ani már napok óta kér, és félnapos késéssel ugyan, de fel is sikerült pakolni őket (egér nélküli laptop segítségével, egy zseni vagyok), szóval tessék, nyár és Adria, ide kell elvinni őt jól, mielőbb.
Azért azt még megjegyzem, úgyse érti csak az, akinek kell, hogy nekem erről a jeles napról inkább hatalmas fenyvesekbe öltözött hegyek jutnak eszembe, és a Szent Anna tó közelsége, és egy apró táborszéli sátor, és napokig tartó eső, és kizárólag elázott csereruhák, és öngyújtó lángjánál kézmelegítés, és megfagyás ellen hajnalig-tánc, és éhezés ellen kürtőskalács.

Boldogat!

2 megjegyzés:

airámanna írta...

...és egy fölöttébb fura, izgatott, sárga esőkabátos figura a vonaton, és az a bizonyos állomás, és a mindenféle / jó barátok, ugye, és az artikulátlan hangon üvöltöző, ugráló kis éjp, Heaven Street Seven vagy talán Cseh Tamás(?) is, és életem első vodkája, vagy gin-tonikja - már nem is tudom, pedig akkor életmentő volt - megfagyás után, mert mégsem volt elég az öngyújtó(gató:) és a több réteg nedves ruha, a tábortűz meg a megtestesült Flegma, és a twomen-show, meg Anna, tóból. Most itt a tenger. Köszönöm.

Estsanatlehi írta...

Vodka volt az, narancsos Fantával... :) Meg tényleg, a kis éjp! :D
És kimaradt még a kocakásnadrágos donhuán; meg az, hogy nem sokkal utána volt azért tenger is, ruhástul belerohanással...
Nah, még párat alszunk és jövök élőben is feleleveníteni... :)