hétfő, április 07, 2008

Hábűűű és egyebek

Újabb komoly - egyik látványos, másik inkább hangzatos - lépéseket tettek a fiúcskák az evolúciós létrán. Tamás mostanság előszeretettel rugózik hosszú perceken keresztül... NÉGYKÉZLÁB:). Levente inkább a beszédközpontját pallérozza. Ő sokkal hosszabb ideig bírja a hangszálai rezegtetését, háromnegyed órát is képes töretlen lendülettel és élvezettel sikongatni, rikkantgatni, tremolózni. Ha Tamás is bekapcsolódik, már most nehéz túlharsogni őket. Egyelőre a há és dé hangok iránt éreznek különös vonzalmat. Vannak már saját szavaik is, az én kedvencem a hábűűű. Nem hajlandók elárulni, hogy mit is jelent.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

A mi lányainknak két szava van, a másik a memme (=kaja), de az egyik? Az bizony a hábűűű! Ezek szerint létezik egy titkos ikernyelv, amit a kórházban tanítanak nekik, amíg az anyuka piheg?

airámanna írta...

Közben bővült nálunk a szókészlet, most már van egy éthhéthh is, fogalmam sincs mit jelent. Ez a közös hábűűűzés fölöttébb gyanús, én inkább kriptofáziára gyanakszom:D, nem hiszem, hogy kivülállók ezt taníthatják, míg pihegünk:). Gatyafelköt:).