hétfő, november 12, 2007

Élő közvetítés

Nah, ezek a ti szüleitek beüzemelték a webcam nevezetű Net-kommunikációs szerkentyűt, úgyhogy ma már élő kép tanúskodott róla, hogy hatalmasra nőttetek, és élő hang arról, hogy nem lettetek sokkal halkabbak, mint legutóbbi találkozásunkkor - hál'Istennek, tenném hozzá, mert ez minden szorgalmas bab munkaköri kötelessége.
Az őszinteséges igazság az, hogy nincs türelmem túl sokat írni, mert tele vagyok várakozással - két nap múlva ugyanis megyek hozzátok, IRL-ben dögönyözni; és gondolatban már ott járok Középföldétek határán, ettől meg végképp elmegy a kedvem a virtuálkodástól, és lélekben toporgok hogy induljunkmááár.

Azt azért még elmesélem gyorsan, hogy micsoda vicces dolgok esnek meg veletek - remélem AnyApa megbocsájt nekem érte, már csak azért is, mert mennyivel jobban érezheti magát minden egyszerű halandó, ha elolvassa ezt, és látja hogy még a legcsodábbcsodababok legcsodábbcsodaszülei is nyúlnak néha mellé - a szó legszorosabb értelmében. Tegnap este egyikük menteni rohant csetelés közben, aztán viszajött a beszámolóval:
21:21:15 bekente a gyereket valami zsíros krémmel
21:21:19 aszitte fürdető
21:21:27 és nem tudtuk lemosni róla
21:21:31 most csupa zsír :D
21:21:40 de úgyis száraz volt a bőre
LOL És akkor még hátra van az, hogy odamegyek én, és hasonló akciók alkalmával megpróbálok "segíteni". Készüljetek... :)

Nincsenek megjegyzések: