péntek, október 12, 2007

Spoiled brats :)

Most beszéltem Anival, kis gonosz zsarnokok vagytok, ígymegmondta. Imádlak! :)
Átlagállapotához képest friss volt és üde, ugyanis az éjjel nagylelkűen engedélyeztetek majdnem 4 óra alvást, ami manapság igencsak ritkaság.
Állítólag el vagytok kényeztetve, és nem vagytok hajlandóak mégcsak a sírást beszüntetni sem, ha valaki nem ringat illetve nappal nem foglalkozik veletek folyamatosan; ott leselkedtek a kiságyban és ha egy ideig nincs mozgás körülöttetek, akkor máris kezdődik az erőszakos követelőzés, hogy namileszmár az interakcióval. Szerintem viszont ez durvatúlzás+aljasrágalom, és ti tulajdonképpen angyalbabok vagytok, csak nem értek rá aludni, hisz annyi felfedeznivaló van a világon, nektek meg mindent feltétlenül tudni kell. És végülis értem én, hogy legszívesebben egész nap és egész éjjel ébren lennétek, de egy-egy kis álomban kiegyezhetnénk néha, tekintettel az anyátok egyre labilisabb idegállapotára - kísérletileg bizonyított dolog ugyanis, hogy a hosszas pihenés-megvonás összevissza szaladgáló rózsaszínű nyúlfiókák random észlelését eredményezi.
Amúgy titeket nem visel meg túlságosan a szokatlanul sok nyüzsgés, híztok-nőttök remekül: most épp 2,92 és 2,93 kiló nettó babsúlynál tartunk (még mindig Tamás javára).
Ééés, ha beengeditek a rabszolgákat a Netezőbe, még vadiúj képeket is küldenek, hogy felpakoljam ide - na, mit szóltok...? :)

Nincsenek megjegyzések: